Little Nightmares II

Little Nightmares II

släpptes 2021-02-10 av Bandai Namco Entertainment, Tarsier Studios

Svenska kritiker

12 recensioner

79

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo SwitchPlayStation 5Xbox Series X|SGoogle Stadia

Genrer

PlattformPusselÄventyr

Recensioner

Varvat

daniel rydelius

9.5 / 10

Tarsier Studios har överträffat sig själva. Originalet var ett suveränt och obehagligt litet äventyr som påminde oss om de rädslor vi haft som barn. Little Nightmares II skruvar upp skräcken, förbättrar inramningen och slipar ljudet till närmast perfektion för att fängsla oss i denna fantastiska, mardrömslika uppföljare. Sov inte på det här spelet.

Hype

ikto

9 / 10

Nördliv

joel svahn

Ett fantastiskt skräckspel som levererar både skräck och sött. Med en fantastisk atmosfär och rytm är detta ett spel utöver det vanliga. Jag hoppas verkligen att det kommer ett Little Nightmares III någon gång i framtiden.

Player 1

robin molin

8 / 10

Min karaktär vaknar liggandes på marken i en mörk skog framför en påslagen TV. Hur exakt jag hamnade här och var här ens är bildar början på ett mysterium vars knutar jag direkt vill nysta upp. Spelet leder mig igenom skogen där jag tar in miljön som är fylld med burar, björnfällor och fågelholkar. Inte långt efter min skogsvandring finner jag mig vid ingången till en gammal stuga. Med min karaktär utforskar jag det nedgångna rucklet tills jag snubblar över vad jag tror är en familj vid ett matbord men som istället visar sig vara en grupp utplacerade dockor. Vad exakt försiggår i denna värld?

Videos

Screenshots