Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

släpptes 2023-11-09 av Ryū Ga Gotoku Studios, Sega

Svenska kritiker

6 recensioner

70

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OnePlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

RollspelHack and slash/Beat 'em upÄventyr

Recensioner

Senses

senses.se

7 / 10

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name en värdig fortsättning på Kiryu Kazumas berättelse, trots vissa skavanker, och det erbjuder en underhållande upplevelse för både nya och gamla spelare.

Nördliv

mattias malm

Ett actionspel med hårda knytnävar och underhållande slagsmål. Tyvärr förekommer även långa mellansekvenser, påtvingade sidosysslor och krystade vändningar i berättelsen som snabbt byter ut underhållningen till irritation.

PSbloggen

johan lindros

8 / 10

Flitens lampa lyser onekligen hos Ryo Ga Gatoku Studio med tanke på hur mycket underhållning de lyckas skeppa ut till fansen. Tidigare i år fick vi återgå till historiska scenarier i Like a Dragon:…

Loading

amanda seppälä steén

Yakuza, numera Like a Dragon även i väst, var länge en serie jag observerade från sidlinjen och inte heller kände någon vidare dragningskraft till. Trots spelens spektakulära vändningar, dramatiska finaler och den stoiske Kazuma Kiryu som, lika blåögd som alltid, på ett mycket underhållande vis alltid blir lika förbluffad när någon förråder honom, har jag funnit tillräckligt med nöje i att agera bisittare. Tills nyligen.

Videos

Screenshots