Klonoa Phantasy Reverie Series

Klonoa Phantasy Reverie Series

släpptes 2022-07-08 av MONKEYCRAFT Co. Ltd, Bandai Namco Entertainment

Svenska kritiker

7 recensioner

72

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo SwitchPlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

PlattformÄventyr

Recensioner

GameElite

mats ernofsson

7 / 10

Tjugofem år har gått. Så längesen var det sen första Klonoa-spelet släpptes till PS1. Nu är det jubileum.

Nördliv

jesper gustavsson

Klonoa Phantasy Reverie Series innehåller remastrade versioner av de gamla plattformsklassikerna Klonoa: Door to Phantomile och Klonoa 2: Lunatea`s Veil. Grafiskt har de fått ett ansiktslyft, men gameplay känns tyvärr lite väl klumpig oprecis för dagens standard. Därför har jag svårt att rekommendera det för någon utan nostalgiglasögon.

Varvat

daniel onemark

7 / 10

För att vara en av Bandai Namcos ökändaste maskotar, är Klonoa som spelserie betraktat rätt så otillgänglig. Samtliga spel i serien från är rätt svåra att få tag i, inte minst i sina engelskspråkiga versioner för de titlar som ens har en. Det ämnar nu utgivaren råda bot på – och det är inte en dag för tidigt!

Loading

anders eklöf

Klonoa: Door to Phantomile från 1997 är ett sånt där spel som ligger mig oerhört varmt om hjärtat. Ända sedan jag spelade det för första gången hemma hos en kompis för ett okänt antal somrar sedan har jag återvänt många gånger och tyckt om det minst lika mycket varje gång. Det mysiga och drömska äventyret med den lilla hjälten Klonoa lyckades vara både bekant och unik på samma gång, både när det gäller spelmekaniken och stämningen.

Screenshots