Kirby and the Forgotten Land

Kirby and the Forgotten Land

släpptes 2022-03-25 av HAL Laboratory, Nintendo

Svenska kritiker

7 recensioner

78

Om spelet

Plattformar

Nintendo Switch

Genrer

PlattformÄventyr

Recensioner

Varvat

daniel onemark

8 / 10

Kirby tar steget över i full 3D. Tja, nästan åtminstone. Kirby and the Forgotten Land är inte riktigt den utveckling förhandsvisningarna ville få det att verka. Det gör dock inte resultatet mindre förträffligt.

M3

p-a knutsson

4 / 5

Gimmicks är snarare regel än undantag för Kirby – och det senaste äventyr är inget undantag. Denna gång kan den rosa bollen nämligen slurpa i sig föremål större än honom själv.

Senses

senses.se

10 / 10

Kirby and the Forgotten Land är ett praktexempel på genren Nintendo gör allra bäst - roliga, fantasifulla och färgglada spel som roar både stora och små.

Loading

jimmy seppälä

Hela spelidén kring Kirby är fantastisk – en rosa boll som inte ser ut mycket för världen, men som groteskt äter upp sina fiender och kopierar deras förmågor, vilket lämpar sig för ett fascinerande system i att använda fienders förmågor emot dem. Fram tills Kirby and the Forgotten Land har jag aldrig spelat ett “riktigt” Kirby-äventyr. Utan vår bekantskap sträcker sig inte längre än till Nintendos partyfighter Super Smash Bros. och det där lite udda racingspelet Kirby Air Ride som släpptes i slutet av spelkubens livscykel.

Videos

Screenshots