Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

släpptes 2020-09-08 av Big Huge Games, Kaiko, THQ Nordic

Svenska kritiker

3 recensioner

70

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo Switch

Genrer

FightingRollspelÄventyr

Recensioner

Player 1

andreas lennartsson

7 / 10

Varje gång jag får i uppdrag att recensera ett spel skapar jag omgående en ny anteckning i telefonen. Där lägger jag in spelets titel som rubrik för att sedan fylla på med tankar och åsikter i punktform i takt med att jag spelar. Vanligtvis dröjer det inte många timmar innan den där anteckningen är fylld med punkter. När jag spelade Kingdoms of Amalur: Reckoning under 2012 blev jag snabbt kär i det. Det var en korsning mellan The Elder Scrolls och Fable, och de som känner mig vet att det i princip är den bästa spelblandningen jag kan tänka mig. När jag nu åtta år senare spelar nyversionen av spelet som fått undertiteln Re-Reckoning har jag dock inte särskilt mycket att säga. Faktum är att den där digitala anteckningen är helt blank utöver sin rubrik. Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning är spelet jag upplevde 2012, men mycket mer än så är det inte.

Nördliv

martin "fyghar" johansson

Allt som allt är det här en stabil uppdatering av Kingdoms of Amalur: Reckoning, men jag hade gärna sett lite mer arbete i både ljud och grafik för att rekommendera det här över originalet. All tidigare DLC finns visserligen med här och mer är på väg, så det finns ju mycket att hämta här för sitt pris. Så om du väljer att skaffa den här uppdaterade versionen, tvivlar jag på att du kommer bli besviken.

PSbloggen

johan lindros

7 / 10

Oftast när det lanseras nyversioner eller återutgivningar av spel gäller det gamla storsäljare eller spel som har en passionerad följarskara. Därför kan jag nog klassa en nyversion av Kingdoms of A…

Videos

Screenshots