Iron Harvest

Iron Harvest

släpptes 2020-09-01 av King Art Games, King Art, Deep Silver

Svenska kritiker

4 recensioner

63

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox One

Genrer

RealtidsstrategiStrategi

Recensioner

Player 1

david nylander

3 / 10

Det här med spelgenrer är ibland ganska luddigt, kan jag tycka. Liksom det finns vissa genrer jag älskar finns det genrer jag inte alls gillar, och som jag aktivt försöker hålla mig ifrån. Men så finns det också genrer som jag liksom glider fram och tillbaka i. Förstapersonsskjutare är till exempel en domän där spelen jag fastnar för behöver ha något lite extra för att tilltala mig. Det räcker inte enbart det genrespecifika för att det ska falla mig i smaken. Ytterligare en sådan genre är realtidsstrategi. Trots att genren inte varit en favorit sen Red Alert och Starcraft: Brood Wars var aktuella vill jag tro att den fortfarande kan tilltala mig.

Nördliv

joel svahn

En stor besvikelse. Trots jätteläcker presentation och snygga trailers så möts vi av en halvbakad titel. Fixa Pathfinding är steg ett, steg två blir att faktiskt göra spelet roligt. Väldigt dyrt för det du får.

Gamereactor

kim olsen

8 / 10

Det är dags att leka skrivbordsgeneral igen i ett mycket trevligt universum. Vi har recenserat Iron Harvest...

FZ

johan olander

4 / 5

I ett alternativt universum är Polania, Saxony och Rusviets centralmakterna. Krigets maskiner är inte stridsvagnar och senapsgas, utan stora mechs. Samt en och annan björn.

Videos

Screenshots