Immortals Fenyx Rising

Immortals Fenyx Rising

släpptes 2020-12-02 av Ubisoft Québec

Svenska kritiker

7 recensioner

84

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo SwitchPlayStation 5Xbox Series X|SGoogle Stadia

Genrer

PusselRollspelÄventyr

Recensioner

Varvat

daniel rydelius

9 / 10

Inte trodde du väl att Immortals Fenyx Rising skulle vara något särskilt? Inte jag heller. Men faktum är att det råkar vara ett av årets bästa open world-spel. Det är stabilt, vackert och får dig stundvis att skratta!

Teknikhype

ivan spoljaric

8.5 / 10

Immortals: Fenyx Rising är en stor favorit för 2020, ett spel som hamnade bakom ljuset på många andra stora släpp men som förtjänar betydligt mer uppmärksamhet. Gillar man Zelda kommer man definitivt älska Immortals: Fenyx Rising.

PSbloggen

jonny lindmark

9 / 10

Immortals Fenyx Rising är ett av de mer intressanta spel jag har spelat i år. Detta beror egentligen inte på varje enskild beståndsdel av spelet, utan mer på en udda kombination av dem. Till att bö…

Nördliv

fredrik olsson

Immortals Fenyx Rising var en härlig bekantskap som trots novis i spelvärlden ändå visar att spel kan göras för alla åldrar – men ändå vara genuint bra. Visst finns det saker som kunde förbättras, men trots det så går det inte förneka att grunden här är riktigt solid – och framförallt så där ”bara-en-liten-stund-till”-ig som man vill ha det. Immortals Fenyx Rising reser sig ur askan och flyger till himlen utan problem. Detta är ett solklart ”bra köp”!

Videos

Screenshots