Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy

släpptes 2023-02-10 av Portkey Games, Avalanche Software

Svenska kritiker

11 recensioner

81

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo SwitchPlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

RollspelÄventyr

Recensioner

Varvat

daniel rydelius

8 / 10

Hogwarts Legacy är ett fenomenalt spel som fångar magin vi alla fantiserat om. Samtidigt finns det mycket kvar att önska för att förtrollningen ska bli långvarig.

Spel Hubben

7.5 / 10

Att kunna använda en trollstav i de heliga hallarna är förtrollande, men det som finns under förtrollningen är mer ospektakulärt

M3

billy ekblom

4 / 5

Avalanche Software har behandlat Harry Potter-licensen med tillbörlig respekt och levererat ett äventyr med många timmars gedigen underhållning.

Player 1

andreas lennartsson

8 / 10

Året var 2001 och lilla Andreas hade precis varit och sett en film vid namn Harry Potter och de vises sten på den lokala biografen. Jag kan inte säga att det fanns några skyhöga förhoppningar inför just det här biobesöket men efter drygt 150 minuter i biostolen hade mitt kulturella liv förändrats för alltid. Sedan den dagen har jag försett klasskompisar med högst tveksamma Voldemort-imitationer, bett frisörer ge mig Harry Potter-frisyrer och skapat hela faktapärmar om karaktärer, skådespelare och deras svenska dubbningar. Under internets tidiga dagar kunde jag dessutom skriva in ”Harry Potter” i den lilla sökrutan och bara bläddra bland resultaten tills mamma eller pappa behövde använda telefonen nästa gång.

Videos

Screenshots