Hi-Fi Rush

Hi-Fi Rush

släpptes 2023-01-25 av Tango Gameworks, Bethesda Softworks

Svenska kritiker

8 recensioner

85

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)Xbox Series X|S

Genrer

MusikPlattformHack and slash/Beat 'em upÄventyr

Recensioner

PSbloggen

jesper pettersson

7 / 10

Rytmspel har varit på tapeten i några år nu, men det finns spel som gillar att applicera musikaspekten på andra genrer och Hi-Fi Rush tillhör den skaran. Jag skulle snarare säga att det är ett acti…

Varvat

daniel rydelius

9 / 10

Hi-Fi Rush är ett härligt rytm- och actionäventyr med ett hjärta av guld och med en visuell presentation av en tecknad familjefilm. En omedelbar klassiker!

Nördliv

jesper gustavsson

Från Skaparna av The Evil Within och Ghostwire: Tokyo kommer någon helt nytt, nämligen det färgranna rytmbaserade actionspelet Hi-Fi Rush. Spelet gör ett ypperligt jobb med att blanda serietidingskänslan, coola referenser, en härligt lättsam berättelse och kul gameplay. Om du har Xbox Game Pass kan jag inte rekommendera det nog!

Player 1

douglas lindberg

9 / 10

“Chai, vakna.” Den brunhåriga pojken vrider sig omtöcknat om. “Chai, upp och hoppa, det är dags!” Han känner försiktigt längs med armen, den är inte som förut. Den mänskliga kroppsdelen är utbytt mot en metallisk skepnad som närmast kan liknas vid ett stränginstrument. Han slår upp ögonen. “Chai! Ditt nya liv börjar nu.” I hjärtat pulserar en rytm, men den kommer varken från förmaken eller kammaren. Intill kroppens centrum sitter istället en musikspelare inslagen i bröstet och pumpar ut en stadig takt som får världen att gunga. Chai reser sig upp, ser sig omkring och kan inte motstå att spricka upp i ett flin som får även de mest iskalla gestalterna att smälta. Det här är början på en resa som han sent kommer glömma.

Videos

Screenshots