Gotham Knights

Gotham Knights

släpptes 2022-10-21 av WB Games, WB Games Montréal

Svenska kritiker

11 recensioner

59

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OnePlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

RollspelHack and slash/Beat 'em upÄventyr

Recensioner

M3

p-a knutsson

3 / 5

Medan Rocksteady, studion bakom Arkham Asylum, City och Knight, knåpar vidare på det kommande Suicide Squad, välkomnar WB Games Montréal oss till sidospåret Gotham Knights.

Varvat

daniel rydelius

7 / 10

Gotham Knights förtjänar inte alla sågningar det utsätts för. Det är ett underhållande action- och superhjältespel som ger sig ut på en modigt äventyr utan Batman. Trots lite tillkortakommanden och en struktur vi blivit allt mer vana vid finns det ändå mycket roligt att ha på Gothams gator, särskilt om du är en serietidningsnörd.

Senses

henric brandt

8 / 10

Ta kontrollen över din favorithjälte och ge dig ut på uppdrag i ett härligt noir-Gotham. Spela ensam eller online upp till fyra spelare. Über-snygg grafik, men svårighetsgraden är det lite si och så med och till en början kan spelet kännas ganska enahanda. Men ju mer man spelare desto roligare blir det.

Player 1

andreas lennartsson

3 / 10

Jag kan väl knappast påstå att Arkham Origins var någon världsomvälvande spelupplevelse under senhösten 2013. Spelet släpptes lagom till Halloween och det var verkligen som om någon hade gått och klätt ut sig till ett av Rocksteadys kritikerrosade Arkham-äventyr och gett sig ut på godisjakt. Nu var det visserligen en ganska bra utklädnad med en spännande berättelse, roliga spelsystem och en gedigen version av de ikoniska freeflow-striderna. Samtidigt var det tydligt att det satt ett annat gäng bakom utvecklar-spakarna och styrde, ett gäng som än idag går under namnet WB Games Montréal. Sedan gick åren och Origins-studion jobbade på i det tysta samtidigt som vi spelentusiaster var fast beslutna om att de arbetade hårt med en uppföljare. Det skulle hinna bli 2019 innan en kryptisk bild på sociala medier kunde avslöja att utvecklarna mycket väl arbetade med en ny Batman-titel. Året därpå gav oss en första officiell trailer av Gotham Knights, ett samarbetsorienterat Batman-spel där läderlappen själv lämnat jordelivet. Det var en märklig men likväl fängslande idé och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte vara riktigt taggad på att kunna patrullera Gothams gator tillsammans med en kompis.

Videos

Screenshots