Dragon's Dogma: Dark Arisen

Dragon's Dogma: Dark Arisen

släpptes 2013-04-23 av Capcom

Svenska kritiker

3 recensioner

75

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 3Xbox 360PlayStation 4Xbox OneNintendo Switch

Genrer

RollspelÄventyr

Recensioner

Gamereactor

7 / 10

Dragon's Dogma börjar onekligen kännas åldrat, men ännu håller det och till Switch kan vi dessutom ta med spelet på resande fot...

Nördliv

danny larsen

Dragons Dogma: Dark Arisen är en nyutgåva av ett spel som kom ut för första gången 2013. Detta syns ganska mycket när det kommer till den grafiska biten av spelet. Spelet har dock en stor värld att utforska, men tyvärr så är det långt mellan alla olika ställen och omgivningarna är ganska tråkiga och känns oinspirerande. Hade man valt att piffa till den lite mer nu 4 år senare och gett den en rejäl HD Re-master, uppdaterat landskapen och förtydligat och gett lite mer i grundhistorien så skulle spelet kunna konkurrera med de andra stora Action RPG:na där ute; vilket jag hela tiden kom att göra då jag jämförde med med Dark Souls, Skyrim och Dragon Age.  Om du inte har något emot lite äldre grafik och story som tar tid på sig att komma igång så är det här helt klart något för dig; maffiga boss fighter och en enorm värld att utforska. På de premisserna så skulle jag ändå säga att du skulle ge det en chans.

GameElite

mats ernofsson

8 / 10

Vågar du ta dig till Bitterblack Isle? Där väntar en riktigt tuff utmaning för dig som gillar rollspel. Dark Arisen har allt som Dragon’s hade och en hel del nytt.

Videos

Screenshots