Dead or Alive 6

Dead or Alive 6

släpptes 2019-03-01 av Team NINJA, Koei Tecmo Games

Svenska kritiker

3 recensioner

75

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox One

Genrer

Fighting

Recensioner

Player 1

david petersson

8 / 10

Det känns faktiskt lite roligt och nästan rebelliskt att verkligen vilja recensera ett spel som Dead or Alive 6, då det utan tvekan är et kontroversiellt spel. Inte för våldets skull ut för det stora fokuset på bröst och halvnakna kroppar.  Jag har personligen formats av att ha varit tonåring under det glada 80-talet, en tid då sexualitet var i fokus och det syntes bara överkroppar och bröst i allt från ungdomsmagasin till filmer. Där topless var populärt på våra stränder och vi hormonstinna grabbar lirade Samantha Fox Strip Poker på våra datorer när mamma inte såg det. Kanske hade jag tyckt annorlunda om jag vore född på 2000-talet, men jag vet faktiskt inte. Under recensionens gång kommer jag att närma mig lite mer tabubelagda områden och där gå in i detalj på varför jag även uppskattar den mer sexuella aspekten av Dead or Alive 6.

Nördliv

martin "fyghar" johansson

Dead or Alive 6 fungerar riktigt bra när matcherna väl är igång, men allt annat känns inte riktigt lika genomtänkt. Men om man vill dela ut stryk i några rundor så är det här rätt spel.

Gamereactor

jonas mäki

7 / 10

I fightingserien som mest är känd för annat än fighting, har det nu blivit dags för den sjätte delen. Vi har hårdtestat för att se om det håller måttet 2019...

Videos

Screenshots