Dave the Diver

Dave the Diver

släpptes 2022-10-27 av MINTROCKET

Svenska kritiker

4 recensioner

85

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)MacNintendo Switch

Genrer

RollspelSimulationÄventyr

Recensioner

Loading

isabell rydén

Sedan jag var en liten skranglig knodd har jag alltid varit fascinerad av djurriket. När jag hade lyxen att vara ensam på besök hos min farmor och farfar klickades det raskt fram till Animal Planet på TV:n. När min bror var med var det bara Cartoon Network som var tillåtet och som lillasyster hade en inte mycket att säga till om på den tiden. Min farmor brukade alltid vända bort blicken och utbrista hur hemskt det var när rovdjuren fick tag i sina byten. Jag satt i ena hörnet av den bruna, familjära tygsoffan med ena handen nedgrävd i den välfyllda godisskålen och med uppspärrade ögon.

Nördliv

fredrik olsson

Dave the Diver må se ut som ett harmlöst indiespel, men är så mycket mer. Dess konstanta driv framåt, härliga överraskningar under vattenytan och genuint roliga spelmekanik gör detta till ett härligt litet spel! Så till den grad att det rentav får vår utmärkelse ”bra köp” – då det ger så mycket för pengarna! Ska bli riktigt spännande och se vad utvecklarna gör härnäst!

FZ

joakim kilman

4 / 5

Charmigt som solstänkt krabbfiske på västkusten.

Gamereactor

magnus groth-andersen

9 / 10

En avslappnad simulering av ett liv som huvudsakligen består av fridykning och att driva en sushirestaurang. Vad mer kan man rimligen begära?

Videos

Screenshots