Cursed to Golf

Cursed to Golf

släpptes 2022-08-18 av Chuhai Labs, Thunderful

Svenska kritiker

4 recensioner

70

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox OneNintendo SwitchPlayStation 5Xbox Series X|S

Genrer

PusselSportÄventyrIndieArkadKort & Brädspel

Recensioner

Loading

amanda steén

Trots att gubbsport är något som ligger mig oerhört varmt om hjärtat, i synnerhet med tanke på min tjugo år långa bakgrund som bowlare, är det väldigt uppfriskande när spelskapare tar allmänt vedertagna koncept som grund och sätter sin egen unika prägel på upplevelsen. What the Golf från 2019 illustrerade detta klockrent med sina spektakulärt knasiga banor, skojfriskhet och spelglädje. Även Cursed to Golf är ett spel som är inne på förnyelsebanan vad gäller golfande, men utgår från en minst sagt annan vinkel.

PSbloggen

fredrik johansson

8 / 10

Golf kan vara en riskabel sport om man inte är försiktig. Vanliga skador inkluderar förslitningsskador i diverse leder, eller det mer osannolika scenariot att man får en felslagen golfboll på sig. …

Nördliv

niclas emanuelsson

Cursed to Golf är ett roguelike i en 2D-värld där spelaren tar sig från plattform till plattform till hål genom att slå bollen. Det är en unik tolkning av både golfspel och roguelikes. Gameplay och kontrollerna är enkla men banorna är desto svårare. Spelet både ser bra ut och låter väldigt fint. När man förlorar börjar man om från noll förutom de hjälpmedel man valt att spara hos den gröna, skotska golfanden. Banorna genereras slumpmässigt så man tröttnar aldrig på att börja om.

Player 1

david nylander

6 / 10

Sportspel? Nej, tack!

Videos

Screenshots