Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII

släpptes 2017-11-02 av Sledgehammer Games, Activision

Svenska kritiker

6 recensioner

75

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox One

Genrer

Skjutspel

Recensioner

Nördliv

carl holmer

Årets iteration av Call of Duty är i sin helhet något starkare än fjolårets anbud. För priset får man en något kort kampanj, men väldigt fyllig multiplayer med olika lägen för olika smaker. Frågan man dock får ställa sig är om man faktiskt vill fortsätta spela samma spel som man gjorde för tio år sedan?

Hype

ikto

7.5 / 10

Call of Duty: WWII är en resa tillbaka i tiden, eller snarare tillbaka till två separata tider. Till 2003 då Call of Duty gjorde entré som en välgjord Andra Världskriget-shooter under en tid då en signifikant del av spelvärlden handlade om just Andra Världskriget. Men också till 1944 där man får anta rollen som Ronald ”Red” Daniels och hans prövningar som amerikansk soldat i samma världskrig.

GameElite

viktor larsson

7 / 10

Efter en lång tid av fiktiva framtidskonflikter återvänder Call of Duty-serien till sina rötter, 1900-talets krig mellan stora nationer. Denna gång återberättas andra världskriget ur ett amerikanskt perspektiv.

Player 1

david petersson

8 / 10

Call of Duty-serien är lite som en kebabpizza. Den smakar ungefär lika gott varje gång och man blir alltid rejält tillfredsställd, men det är inte precis gourmetmat. Årets utgåva, Call of Duty: WII, är inget undantag, för här bjuds vi på en bombastisk kampanj, ”back to basic”-multiplayer, en social hub och massor av nazistzombies. Vad som utan tvekan uppskattas, är det faktum att det åter vankas gammalt hederligt köttande a’la andra världskriget. Ett smart drag av Activision, då många börjat tröttna på framtidskrig. Dessutom ger det sköna vibbar för alla oss som älskade det gamla fina Call of Duty 2, av många ansett som ett av de bästa i serien.

Videos

Screenshots