Beyond Blue

Beyond Blue

släpptes 2020-04-17 av E-Line Media

Svenska kritiker

4 recensioner

73

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)iOSPlayStation 4Xbox OneNintendo Switch

Genrer

SimulationÄventyrIndie

Recensioner

Senses

henric brandt

6 / 10

Avslappnande och spännande, till en början men blir tyvärr snabbt ganska långsamt och enformigt.

Player 1

josefin wennergren

7 / 10

Beyond Blue är en stillsam tredjepersonsdyksimulator som vill lära oss om det vackra och viktiga livet under ytan, och om människans påverkan på djur och natur i våra hav. Vi får följa Dr. Mirai Soto, en marinbiolog som har en förkärlek, eller kanske snarare en besatthet av kaskelottvalar. Här finns en rätt tunn berättelse om hur Dr Mirai vill följa en viss grupp av valar, och hur hon samarbetar med två andra forskare. Det finns även en liten sidstory om de personliga problem hon har med sin syster (helt ointressant dock).

PSbloggen

martin svennberg

9 / 10

Uttrycket promenadsimulator är något som har tagit en del plats i våra sinnen under de senare åren. Beyond Blue lånar lite av det konceptet, blandar med fantastiska undervattensmiljöer och kryddar …

Nördliv

danny larsen

Beyond Blue är en upplevelse och uppvisning av havets naturliv och fauna och att vi får följa och vara en del av de forskare som lever för att studerar djurlivet. Jag hade önskat att spelet verkligen gått in mer på djupet och faktiskt visat upp de faror som finns i havet för dess inneboende och vad vi kan göra för att förebygga och hjälpa. Mest för att jag tycker att spelet kan vara ett viktigt läromedel, då det ger oss spelare en djupare inblick och lärdom om havets inneboende; det är viktigt att vi ser vad som kan försvinna om vi ej bättrar oss.

Videos

Screenshots