Beacon Pines

Beacon Pines

släpptes 2022-09-22 av Hiding Spot Games, Fellow Traveller

Svenska kritiker

3 recensioner

75

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)Xbox OneNintendo SwitchXbox Series X|S

Genrer

ÄventyrIndieVisuell novel

Recensioner

Player 1

josefin wennergren

8 / 10

Såhär på hösten är utomhusaktivitet inte det jag prioriterar högst, speciellt inte när regnet bara öser ner och vinden drar rakt igenom kläderna så att man blir kall ända in i märgen. Inte min kopp te alls. Något som däremot lockar mig när det är mörkt på kvällarna är mysiga spel. Härliga, spännande, och kanske lite läskiga spel. Då menar jag inte läskiga som i rena skräckspel, såna går tokbort i min värld. Jag menar mysläskiga. Spel som är lite spännande, men samtidigt mysiga och fina. Beacon Pines är ett sådant spel, ett gulligt litet spel med lagom mycket mysterium och läskigheter.

Nördliv

victoria sandberg

Beacon Pines är ett gulligt mysterium där du i peka-klicka fason får nysta i den mörka berättelsen bakom den lilla byn som gett spelet sitt namn. Men låt inte den gulliga estetiken lura dig, en ryslig berättelse väntar. Jag blev så pass gripen av spelets välkomponerade helhet med musik, estetik och välskrivna berättelse att jag ger spelet utmärkelsen:

Gamereactor

marie liljegren

7 / 10

Marie har denna veckan hoppat in i en sagobok fylld av mysterier och gulliga djur och utforskat staden Beacon Pines i Hiding Spots sockersöta äventyrsspel.

Videos

Screenshots