Ace Combat 7: Skies Unknown

Ace Combat 7: Skies Unknown

släpptes 2019-01-18 av Project Aces, Bandai Namco Entertainment

Svenska kritiker

5 recensioner

78

Om spelet

Plattformar

PC (Microsoft Windows)PlayStation 4Xbox One

Genrer

SkjutspelSimulation

Recensioner

Player 1

alexander cederholm

7 / 10

Efter 20 intensiva minuter tar jag av mig min Playstation VR-hjälm och andas tungt. Trots att jag slagit mig fri från den visuella världen snurrar fortfarande min verklighet. I Strangereals virtuella landskap är jag ett rökigt vrak på landsbygden.

PSbloggen

martin svennberg

8 / 10

När den snart 25 år gamla spelserien Ace Combat vaknar till liv igen, gör den det med besked. PlayStation 4-debuten för följetongen signerad Bandai Namco Studios gör snabbt avtryck och imponerar fa…

Nördliv

danny larsen

Ace Combat 7: Skies Unknown gör vad ett flygarspel ska göra väldigt bra, men frustrationerna kan komma när man förlorar ett uppdrag utan att veta varför (måste lyssna bättre på genomgången). Ett spel med hög fart och utmanande uppdrag som har en bra variation så man tröttnar inte i första taget. VR är en hit-and-miss, jag kunde inte palla det och känner att nog fler inte kommer göra det. Men om du är en fan av denna typ av spel så bör du kolla in det då det levererar en flygupplevelse som få slår.

FZ

mike stranéus

4 / 5

Flygspelens svar på Michael Bay är tillbaka, sprängfyllt av attityd, action och lövtunn story. Vi kan inte låta bli att älska det!

Videos

Screenshots